I can do affordable fashion. I mean, I know where all the sales are.

Jag tycker att alla som är intresserade av mode borde kolla in Fashion som precis har börjat en ny säsong på, hör och häpna, SVT2. Att SVT2 kan dra på med så intressanta program gör mig glad. Då känns det bra att betala TV-lisens...fastän jag inte gör det haha.
Programledaren Karin Winther går igenom viktiga designers och besöker modeveckorna i New York, London,  Milano och Paris.
Så kolla in Fashion på SVT2 på onsdagar kl 20.30 eller på SVT Play!

Fashion på SVT Play

I think she was tone deaf, and you sound more like a wounded moose than the King.

Utan tvekan dagens låt!


You will wear what I want you to wear, deary.

Jeansshortsen är klara. Sweet. Nu bär det av mot soliga Almedalen iklädd detta:


Jeansshorts: H&M/Egentillverkade ;)
Linne: H&M
Skor: Second hand
Solglasögon: Åhléns

I need a better cam.. jag vet!

Look who's talking 'Denim Dan'! You look like the President and CEO of Levi-Strauss!

Nu ska jag snart bege mig ner till Almedalen med underbara Yvonne. Där ska vi ligga och sola hela dagen och bara njuta. Först har jag dock ett litet projekt. Jag behöver jeansshorts! Hittade ett par schyssta på Weekday (surprise, or not), men var lite för pank då redan... Sen trodde jag att jag hittade snygga på H&M:s damavdelning på rean. När jag fick på mig dem i omklädningsrummet visade det sig att det var en jeanskjol... inte riktigt det jag sökte kände jag. De på MQ är för långa och fula. Så nu blir det fram med gamla jeans, och fram med saxen så ska vi se vad herrn kan åstadkomma!


Mina gamla favoritjeans från H&M för typ 5 år sen. Nu ska vi se om det blir något klipp!

You're acting like a first year fucking thief! I'm acting like a professional!

Nu ska ni få höra!

I torsdags hade jag ett möte med en främling som han så fint ville kalla det. Vi var på 7-eleven och köpte glass för att sedan sätta oss i en park. När jag står och ska betala min glass så frågar två tjejer bakom mig om Jakob har tappat en hundralapp för att det ligger en i godiset framför kassan. Jag plockar upp den och ger den till kassörskan. (Varför? Varför tog jag den inte själv?)
    När vi sen ska gå ifrån parken så går jag införbi 7-eleven igen och frågar om jag inte kan få 100-lappen ändå. Hon i kassan tyckte att jag var en dålig människa och menade att nu har jag ju lämnat in den så då måste vi ju vänta tills någon hämtar ut den. Synd, tänkte jag och vi fortsatte vår tur på stan.
    Ungefär en timme senare kollar jag i min plånbok och inser med fasa: Va i helvete?! Det var ju min peng! Jag går och är bitter hela dagen och vågar inte riktigt gå dit igen och säga att den var min efter att jag redan hade försökt sneaka till mig den.
    Jag träffar upp Klara och skickar in henne för att hämta den. Vad händer då? Jo, kassörskan hånler åt Klara och säger någonting i stil med: Men tror du verkligen att om någon hittade en hundralapp, att de skulle lämna in den då.
    Klara går därifrån, utan min peng. Min vrede är total!

I'll see you Sunday night. Don't disappoint us. And by us, I mean you and me.

Jag kommer nog presentera veckan i lite konstig ordning. Just för att jag inte orkar ta kort på shoppingen just nu.
I lördags var vi i alla fall ute. Jag, Jonna, Madde, Patrik, Henrik och min nyfunna vän Jakob. Zipper fick det bli efter en förfest hos Jonna. Jag har till och från hatat Sthlms gayliv men just nu är jag så sjukt nöjd med det så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
    Jonna och Madde fick ont i fötterna och jag skrattade massor åt en tokig liten nybliven 18-åring som sprang omkring helt själv som ett barn i en godisbutik medans han brorsa och dennes flickvän satt och kollade på.
    Tjejerna drog hem och vi var kvar kanske 30 minuter till innan jag och Jakob drog oss ut till Jonna vid Karolinska. Stackars karl'n fick sova 2 timmar innan han skulle upp och jobba. Skylla sig själva.

Snott lite bilder från Madde. Tack:D



Kvällens outfit:
Jeans - Cheap Monday
Vitt linne - MTWTFSS Weekday
Nätlinne - MTWTFSS Weekday
Jeansjacka - Levi's
Halsband - Zoul
Armband - H&M
Skor - Jimmy Choo for H&M


Is my personal life of interest to you?

Jag känner mig inspirerad till att blogga igen. Jag vet inte varför. Har precis kommit hem från den bästa trippen till Sthlm någonsin. Haft så galet roligt och mysigt! Ska skriva om allt som hänt men inte just nu. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Kanske börja från början och när jag kommer till slutet så... Stopp! Men inte just just nu.
    Har shoppat en hel del nice saker också. Och fått min skinnväst. Hurra! Ska försöka lägga upp lite bilder på det också.

Jag saknar sthlm jättemycket....
I love my life!

RSS 2.0