Mr. Mystery

Varför är man en fegis egentligen? Jag blir ju irriterad på mig själv.... Hittade en karl på båten igår men vågade inte prata med honom såklart... så det är dags för en liten efterlysning lite här o där

Gotlandsfärjan den 28/6 kl 21.05 från Nynäshamn. Du hade svart hår, lång lugg. Ett svart linne och en svart luvtröja med lite färglada streck på. Du satt med en äldre, skäggig man som jag tror var proffessor på Uppsala Universitet. Du kollade på mig, jag kollade på dig....i ungefär tre och en halv timme. Sen åkte ni till Burgsvik med 10an... Tror du hette Simon... o dessutom har du en Panda fastklistrad på din bärbara dator...

Vem är du? I need to find you... kanske nån annan som vet?

Lucy

Till helgen kommer Lucy! Hon är bland det bästa som finns! Ska bli hur kul som helst...då får man tänka på annat o bara freaka ut totalt.
Ska för ovanlighetens skull lägga upp en bild. Det var en gång en svensk, en syrian och en indier....

Tre små apor


Tiden

Ibland känns det som att tiden för mig står helt still men allt annat runt omkring rullar på som vanligt. Klockan tickar sig fram och solen vandrar över himlen men hos mig är det bara tankarna som flyger omkring, fram och tillbaks. Hur länge tänker han spöka i mitt huvud? Jag skulle bara vilja att jag kunde klippa av och tömma hjärnan på allt som har med honom att göra. Vrida tillbaks tiden och sudda ut alla minnen, Oavsett om det är bra eller dåliga minnen så förvandlas de till en slags negativ energi hos mig just nu. Det är inte vad jag behöver. Jag vill bara vara glad och på topp.

Time heals everything, but i'm still waiting.

Valet

Jag blir tokig på EU-valet. Fattar typ ingenting. Nu framstår jag som blåst men det är jag inte. Jag har läst på lite nu och fått hjälp av min politiskt aktiva kamrat jocke. Det kanske har klarnat lite...men inte mycket. Gjorde testet på DN nu och gick igenom alla partiers svar fråga för fråga... jag kommer alltid vara blå. I ett vanligt val är jag folkpartist, men i EU-valet så kommer det bli piratpartiet... men va fan vet egentligen jag. Ska nog låta bli att uttrycka mina starka politiska åsikter här ifall fel personer läser den. Men vi har haft en del diskussioner i Askersund med Lucy, hennes syster och hennes svägerska.

Vem vet vad som händer?

Den som lever får se!

Asken

Nu sitter jag på Lucys salong i Askersund igen. Tog tåget hit i onsdags och ikväll bär det vidare mot Eskilstuna för att sedan sluta i Sthlm ett kort stopp på lördag innan jag åker hem till ön.
    Igår klippte hon av mitt hår igen och färgade det silver-askigt ännu en gång. Det skimrar lite blått ännu...precis som förra gången...men det går väl ur.
    Jag saknar solen... vill bli bruuun. Flassar gör jag med....helvete.

Adieu!

RSS 2.0