Thanks for giving me your pregnancy pants; I've never known comfort like this.

Jag tror jag är med barn. På något fantastiskt mirakulöst sätt. Jungfrufödsel hos en kille... det händer inte varje dag. Jag har blivit helt galet beroende av godis och socker senaste tiden. Kan inte få nog. Proppar munnen så ful med olika sorter att jag inte ens hinner smaka vad det är. Bara det är socker.
För övrigt så luktar den flytande tvålen här hemma bärfis. Kul att lukta bärfis när man är ren om händerna?

Wow. I wish I could speak whale...

Jag vill hitta en blåval som kan ta mig härifrån. Som jag kan lifta med och komma till en annan plats. En varm plats. En solig plats. Någon stans där man kan hoppa och springa runt i den varma sanden tills man faller omkull av utmattning och känner hur solen smeker huden som blir mer och mer solbränd. Hösten tar död på mig. Jag är blek, håret ser ut som skit och skolan känns sådär.
    Idag är jag iaf på jobbet. Det är skönt. Har inte jobbat på nästan två veckor. Jag behöver det här!

Ge mig en blåval!

Now, you wouldn't happen to have a drivers license tucked down in there, would you?

I opened Pandoras box and i found a Porsche 911 GT2.

On the car a note read:

"Rear engine Layout / number of cylinders 6
Displacement 3.8 liters
Horsepower 435 hp
at rpm 7,600 rpm
Max. torque (lb.-ft.) at rpm 317 lb.-ft.
Compression ratio 12.0 : 1
Manual
Performance To...p Track Speed 194 mph
Acceleration from 0 - 60 mph 4.0 s
Price $ 112,200.00"


To me, this was utterly incomprehensible. I stood there for a while, thinking. The only part i understood was $ 112,000.00. The answer was obvious. I had to sell it. Get rid of it. The money could help me in my great adventure.

So I did.

"Thank you Pandora" I said as I continued my journey.

But you are a blockade runner.

I opened Pandoras box and I found a wood block.

"It's a nice piece of wood , with which you can block someone... good luck!"

"Who shoud I block" I asked myself quietly. The answer was obvious! Get out of my mind and leave me alone. I never want to see you again.

"Thank you Pandora" I said as I continued my journey.

Hell of all the things I lost, I miss my mind the most.

What's happening to me? I'm losing focus. Det är inte alls bra. Klockan är över elva och jag har ännu inte tagit mig till skolan. Just nu känns det inte som att jag har någon större lust alls. Jag behöver ett äventyr. En helg i Sthlm nästan förvärrade situationen tror jag. Jag längtar efter att jobba. Tjäna lite pengar så att jag kan göra något spännande sen. Men vad?

But we have to sneak in! They won't sell us tickets!

Jag vill skjuta mig i huvudet. I morse släpptes melodifestivalsbiljetterna tydligen. Det hade jag inte en aning om. Varför har sketna Ticnet inte skickat ut något nyhetsbrev om det? Nu är jag jätteledsen och min vår är förstörd!

You're terribly late, you know. Naughty.

Nu ligger jag på jonnas soffa på Skånegatan, Södermalm. Idag är planen att shoppa med Alexander, men efter flera timmars väntan igår så slutade det med att nästan hela budgeten shoppades upp. Typiskt mig. Så jag får väl kolla på när han köper massa snygga saker.
    Mitt bank-ID har dessutom helt plötsligt ändrat lösenord. Bara jag inte har blivit hackad o blivit av med alla mina pengar för lägenheteten. Då kommer jag börja gråta
    Nu har jag suttit i telefonkö till banken en bra stund. Sitter och smsar samtidigt. När jag äntligen är först i kön så ska jag stänga ner smset. Klickar på fel knapp och lägger på samtalet istället. Skjut mig. Bara att börja om...

You see all these faces? They match mine. No, boys, there won't be any war.

En dag i Sthlm avklarad. Var en trevlig utbildningsdag med massa nya trevliga ansikten. Jag älskar verkligen att träffa nytt folk. Det är bland det roligaste jag vet. Hoppas det är någon man springer på igen någon gång.
    Sen blev det snabbshopping på stan. En stickad tröja från Emilio, en jeansskjorta från Topman, en t-shirt från Pour Homme (älska!) och en ny scarfsak från Topman. Scarfen är grym. Rosa och orange. Erik Sjölin likes this!
    Nästa Sthlmsresa blir på fredag morgon klockan sju och då ska jag shoppa, träffa mina älskade vänner och träffa en ny kontakt! Mycket spännande.

Till er alla från mig, den bästa reklamfilmen från ICA någonsin:



Tell me something, my friend. You ever dance with the devil in the pale moonlight?

Snart börjar kanal 5s nya satsning. Ullared. Någon slags fortsättning på det typiska svenska. En fortsättning på charterhjältar och färjan.
    Vad jag skulle vilja se är Maria Montazami på Ullared. Det vore något. Valiumkvinnan på en av Sveriges hetsigaste platser. Det skulle bli galet. Jag hoppas på ett framtida samarbete mellan tv3 och kanal 5.
    För övrigt närmar jag mig Zumbapasset på torsdag. Börjar bli redigt nervös. Samma kväll som jag hade bokat på mig på passet så satt jag i en timme och kollade på zumba på Youtube. Sen hittade jag linedancelektioner så då blev jag mer taggad på det. Så om någon vill lära sig det: Hojta till!

You are young. Life has been kind to you. You will learn.

Tänk va alla har skaffat förhållande helt plötsligt. Var och varannan tycker jag har skaffat karl eller fruntimmer. Folk förlovar sig o de gifter sig. Skaffar barn och flyttar ihop. Jinx anyone?

I helgen är det tänkt att jag ska åka till Sthlm. Det konstiga är att jag knappt har någon lust längre... varför är det så? Däremot har jag lust att träna. Tycker verkligen att det har blivit sjukt kul att vara på gymmet. Känna att man gör något o sliter tills svetten lackar Sen beger man sig därifrån, och poff, så är jag uttråkad igen.

Glöm inte att MQs REA startar imorgon. Jag vet iaf vad jag ska köpa redan! Har väntat sen skjortan kom att det skulle bli REA på den. O nu äntligen är det dags.


Talking to yourself dear? That's the first sign of madness, you know.

Jag blir uttråkad så fort jag sätter mig vid datorn. Men varför sätter jag mig här då? Har varit på Step Up precis o var jätteglad av att vara där, men så fort jag kom hem o satte mig vid datorn blev jag nere. Våga vägra dator! Men det vågar jag ju inte... jag behöver något som tar upp min tid... Jag vet precis vad...

No, sweetie. Maybe she's right. Maybe this IS fabulous.

Oavsett vad folk säger så är det inte roligt att gå ut nykter när alla andra har druckit. Jag kan inte flippa och ha kul på dansgolvet om jag är nykter. Tragiskt, men sant... Ikväll hade jag tråkigt när vi kom till gute... när alla andra hade kul så kände jag mig dessutom deprimerad. Varför? Helt nere och nästan med gråten i halsen när jag fick en kram. Fattar inte...

Why, I believe they're going to treat us to a little song. It is quite a special occasion, of course.

Jag blir förvirrad. Så förvirrad att jag inte vet om det är på ett bra sätt eller inte. Det är i alla fall väldigt konstigt. Vet inte ens vad jag ska säga om det. Då kanske det är lika bra att inte säga något alls. Jag lyssnar på Queen istället för att fundera.

I must believe them too. My mind cleansing process destroys only false memories. The loyalty you feel returning must be genuine.

Uppe med tuppen varje fredag. Det är en del av Erik 2.0. Gick upp klockan 7 och åt frukost för att sedan va på gymmet klockan 8 och gå på en timmes Yoga/Pilates. Gud så skönt. Man känner verkligen hur man får ur sig massa gammal dålig energi.
    Att gå upp klockan 7 däremot är ingenting att skoja om. Herre Jumala vad tungt det kan vara. Inte minst om det är regn, storm och mörkt ute. Har ändå fått 8 timmars sömn jämfört med förra veckans 5,5. Då var jag ändå piggare på jobbet. Konstigt.
    En liten update också kanske. Ser ut som att jag kommer få fler timmar på MQ och dessutom en säljutbildning på onsdag. 07.50 går planet upp till Sthlm för att sedan ta mig tillbaks till ön 19.30. Shopping!

You can do your shopping at home, or play Mortal Kombat with a friend from Vietnam. There's no end to the possibilities!

Okej nu har jag anmält mig till en pinsam sak. Vet inte om det är fler än jag som fastnar vid TV-shop när det är igång. Någon kanske har sett Zumba. Där man dansar för att gå ner i vikt. Det har jag anmält mig till. Herre gud. Dock inte via TV-shop utan på gymmet. Vi får se hur det går nästa torsdag.

Let's Zumba!

It's the times. They are a-changin'. Something's blowing in the wind. Fetch me my diet pills, would you?

Jag kan verkligen inte svälja piller. Inte ens en alvedon delad på mitten går ner. Måste typ mala dem till mjöl och sen dricka vatten för att få ner dem. Har börjat äta omega 3. Det är bara att tugga på. Det blir folk tydligen äcklade av. Men vadå? Det smakar typ som sushi. O sist jag kollade var inte sushi äckligt.
    Däremot har jag stött på ett problem. Mina 'en om dagen' piller är borta. Halva burken var kvar men nu är de helt borta. Jättetråkigt. Skulle kurera mig med massa vitaminer och mineraler nu som en del av 2.0. Nu får jag lätta på plånboken o köpa en ny burk. Vem är tjuven?
    För övrigt tryckte jag i mig 200 gram Marabou Schweizernöt idag. På knappt 5 minuter. Sen fick jag en liten släng av ångest. set var 1120 kalorier! Holy Macarony! Var tvungen att gå till gymmet på min fridag och träna bort c:a 700 av dessa som straff.

Nu ska jag lyssna lite på Queen innan jag sover. God natt Sverige

Or you wake up and your ribs are bruised thinking so hard on somebody. What do you call that?

Hur fattar egentligen hjärnan vad den ska drömma precis innan väckarklockan ringer? Det är ju sjukt läskigt. Att man kan drömma att man ska vakna eller att man avslutar drömmen på något sätt precis sekunden innan klockan ringer. Tycker det är lite freaky faktiskt!

You know I have an idea for you. Why don't you go be a star in Belgium?

Nu har jag blivit kär. Finally! Problemet är bara att jag har blivit kär i en höstkollektion. Jag har aldrig sett så snygga kläder och skor och jag vill ha allt! Nästa problem är att kläderna är så fruktansvärt dyra att det är som en kniv i hjärtat varje gång jag ser vad sakerna kostar. Vad sägs om en jacka för runt 20 000. Nej jag tror inte det passar mig riktigt. Ändå måste jag ha minst ett av deras plagg. Helst tre plagg och ett par skor.
    Designern heter Ann Demeulemeester och kommer från Belgien. Hennes första kollektion kom ut 1987 och första kollektionen för män visades upp i Paris 2005. Jag dör så snygga kläder det är.

Om nån vill köpa en spontanpresent till mig i höst så kan ni satsa på nåt av detta:


I'm the world's ultimate life form. There's no time for games. Farewell.

Det är med sorg i hjärtat jag ikväll har insett att det var sista gången jag fick se Maria Montazami på tv. Eller okej de lägger in ett extramaterialsprogram om en vecka. Men ändå. Hade sett fram emot en hel höst med henne... Men jag får väl hitta något annat spännande att sysselsätta mig med... jag behöver hålla mig sysselsatt hela tiden för att inte känna mig ensam... det är drygt.

Nu, sovdags!


The only thing better than hairspray. That's me.

Jag har kommit in i någon slags musikaltema. Såg tre musikaler igår och en idag. Jag vill leva i en musikal. En feelgoodmusikal då förstås. Hairspray. Det kan mycket väl vara en av de bästa i sin genre. Hur härligt hade det inte varit att vakna och springa ut på gatan och sjunga 'Good morning Baltimore'? Leva bland massa färg, underbar musik, snygga kläder och Zac Efron. Ja det kanske är där jag hör hemma. Jag skulle vinna Mister Teenage Hairspray contest. No doubt about it!

Sunshine, how did I ever get along without you?

Tänk att solen kan göra så mycket för humöret. Igår var jag helt nere men idag har solen strålat och då känner jag mig mycket bättre. Kollat på biljetter till Milano tills i vår också. Då blir det design week för hela slanten. Ska bli riktigt kul. Skönt med saker att se fram emot. Behöver en liten solcharter innan dess bara. Min solrand är nästan borta. Vad tycker vi om det? Illa, illa!

He might know how to get the Intersect out of my head. I can't let him go.

Vad gör du i mitt huvud? Jag har inte bjudit in dig. Vilken väg tog du för att komma in? Jag har vakter som ska ta hand om dig. Du är portad från min hjärna. Antagligen på livstid. Minns du?
    Du har ändå på något sätt lyckats ta dig in igen, och stannat där inne och hemsökt mina drömmar hela natten. Förstår du inte att du inte är välkommen här mer? Your seat was taken by someone else. Snälla bara gå härifrån och låt mig vara ifred.

Hey! You could warn me when you're taking the pillows away.

Jag vill bygga en koja med täcken och kuddar under ett bord. Världens mysigaste koja. Sen sitta där tillsammans med någon hela natten och prata och pussas. Ligga med huvudet i hans knä och känna hur han pillar med mitt hår samtidigt som han berättar om massor av spännande saker.

I mean kissing is an art, it has to be sensuous, deeply felt, and most of all, spontaneous.

Jag behöver en spännande händelse och jag behöver den nu. Precis nu faktiskt. This very minute. Vad som helst skulle funka bra. Kanske ett frieri eller en spontanresa. Någon som kom och knackade på min dörr och frågade om jag vill gå på dejt. Vinna idol eller träffa Mitch Hewer.
    Kan någon hjälpa mig?


And I've got this fire in my body. I'm just there. Flyin' like a bird. Like electricity.

Ikväll blev det strömavbrott som varade i typ två timmar. Jag gillar strömavbrott. Jag älskar stearinljus. Önskar bara att man kunde spela musik under tiden och värma glögg. Nu lyssnar jag på julmusik. Det får mig att mysa bort. Får mig att tänka tillbaks på när jag bodde i Norrtälje. När jag hade säkert 20-30 levande ljus i lägenheten och mysig musik till det samtidigt som jag låg på soffan och bara myste. Sånt gillar jag.

Världens finaste jullåt!


Why don't I just squeeze you like a sponge. There's probably enough alcohol in you to fill a hot-tub.

Jag mår jätteilla! Piratsittningen igår blev stört lyckad och det känns i min arma kropp idag kan jag säga. Behöver sova tror jag men det känns ändå inte riktigt bra. Min hjärna finns inte riktigt på plats idag.
    Igår morse gick jag upp klockan sju och var på gymmet åtta. Det kändes fantastiskt nyttigt. 2.0 är i full gång men det kommer ta ett tag. Har lust att bleka tänderna lite igen också. Har glömt av smärtan från sist.
    För övrigt var jag och dealade lite Black Jack i förrgår bara för att komma in i det till nya jobbet. Det fick mig att sakna casinot lite... Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle sakna det, men det var faktiskt väldigt kul. Jag vill spinna roulettekulan igen. Någon som har en roulettebord över?


I didn't invent the rainy day, man. I just own the best umbrella.

Usch vilket väder. Jag hatar hösten. Nu ska man stå ut med regn och rusk i ungefär tre månader. Efter det kanske det är ordentlig snö max en vecka. Sen är det bara slask o skitväder igen i c:a tre månader till. Fy fan. Att man står ut med att bo i det här köldlandet. Det är inte mänskligt.
När man säger det till folk så får man höra någonting i stil med: Jo men tänk va mysigt att sitta inne och kolla på film med tända ljus o varm choklad. Ja, jag håller med. Hur mysigt som helst. Men sen då. När filmen är slut måste man ändå ta sig ut i skitvädret för att ta sig hem på ett eller annat sätt. Om man inte är så lyckligt lottad att man är stationerad hemma hos sig själv.

Tänk positivt Erik! Du har i alla fall världens finaste paraply! (Tack Tobias för det)

RSS 2.0