Bed? Beds are for sleepy people! Let's get a kebab and go to a disco!

Viktig uppdatering!

Tjejen vid bordet bredvid försökte precis beställa en kebabsushi!? Jag dör av gapskratt inombords. Vad fan är kebabsushi?

Everybody's there, everybody! Big names, you know. Chanel, Dior, Lagerfeld, Givenchy, Gaultier, darling. Names, names, names. Every rich bitch from New York is in there.

Sitter och känner mig som en riktig storstadsmänniska. Precis beställt in en 12-bitarssushi som jag ska avnjuta i väntan på att båtbussen ska gå. Var nära på att beställa ett glas vin också. Det kanske ännu kommer. Jag skulle nog trivas att bo i typ New York och glida omkring i den här stilen.
Har haft fyra supermysiga dagar med Robert i Piteå men nu är det dags att åka tillbaks till Robinsonön. Hoppas jag blir utröstad snart. Piteå kan vara det kallaste jag varit med om. Det var som kallast -25 grader. Så att det riktigt gjorde ont att gå ut.
Har även fått mina fördomar besannade om Norrland. När bussen rullade in i Piteå så åkte den föbi en Nissanbutik. Där inne stod det inte bilar. Nej, det stod snöskotrar. Och i fredags när jag gick till ICA och skulle handla så hade någon tagit sparken till affären och parkerat den utanför. Hur absurt är inte det?

Rösta ut mig tack

That night, he ate a burger. The next day, his teeth fell out.

Nu har reklamfilmen från Max äntligen lagts upp på Youtube. Underbara Maria Montazami gör speakerrösten till nya hamburgaren Hot American. Och varför inte göra lite fint på bordet också?


Don't say bingo, you know how much I hate it when you say that.

Ärligt talat! Att spela bingo på nätet är sjukt tråkigt! Lagt hundra spänn på skiten. Gör aldrig det!

It's just the chocolate I have to avoid in these, darling. I'm alright with the pastry.

Nu sitter jag i en soffa i Piteå och äter romrussin och likörtryffel från det undra lagret. Va? Det där lät inte riktigt rätt. Men det är faktiskt sant. Flyget landade i Luleå igår runt tre och kunde inte ens köra in till terminalen för att det var sån storm. Sen taxi in till Luleå busstation och vidare med buss till Piteå. När jag kom fram tog Robert med mig hem och visade hur snällt han hade sparat alla chokladbitar han inte ville äta själv. Han är för go! Duchade precis och nu luktar jag som en hel julafton. Hans duschtvål är kanel/apelsin. Christmas all year round.
För övrigt så älskar jag Max nya reklamfilm! Med ingen mindre än Maria Montazami. Haha! Helt fantastisk som alltid!

Nu är all choklad slut och jag väntar på att han ska få lunch så att vi ska gå och äta.

Maybe because he's spending his money like there's no tomorrow.

Okej. Nyårslöftena är redan brutna. Har inte bloggat och det har inte blivit så mycket träning som det var tänkt. Dock körde jag dubbla träningspass igår. Combat och Afro-HipHop. Det blev bra jobbigt! Lite Zumba i tisdags och bröst i måndags betyder att jag har lite lagom med träningsvärk i precis hela kroppen. Ikväll Blir det Aerobics 2 och ett bicepspass.
I helgen har jag varit i hufvudstaden och hälsat på vänner och firat Maddes 25-årsdag. Träffade alla min underbara tjejer, var på casinot och träffade alla där och dessutom träffade jag fantastiska Robert. Lucy har klippt och färgat mig. Känns bra det me! Och självklart shopping.
Jag tror att jag håller på att bli shoppingberoende. Handlar något nästan varje dag. I helgen blev det två par byxor och en skjorta, igår blev det två armband och ett skärp och idag köpte jag en väst. Varför spara på pengarna när man kan ha dem på sig?

Nu gymmet... sen ska jag berätta om mina planer!

Kom på att jag kanske borde lägga upp en bild på håret också! Det hade Anna redan hunnit påpeka också... here it is!

Welcome to our telephone banking service. If you would like to make an account inquiry, press 1. If you would like to transfer funds, press 2. If you would like to rob the bank, press 3.

Nu är jag förbannad på Handelsbanken. Av dem har man fått en dosa, ett bankID-kort och mitt vanliga bankkort. När man ska logga in på internetbanken behöver man dosan, bankID-kortet, bankID-kortets pinkod, sitt personnummer och en inloggningskod. Fine. Det kan jag leva med. Men när man sen ska göra kortköp på internet så måste man först slå in alla siffror på bankkortet (som vanligt), sen ska man sätta in sitt bankkort i dosan, slå in en ny kod och sin pinkod till bankkortet för att sedan skriva in en tredje kod i rutan. VA?! Inte konstigt det blir fel pinkoder till höger och vänster. Nu är mitt bankkort spärrat. Jag åker till Sthlm imorgon. Med spärrat bankkort. Jävligt festligt. Tack så mycket Handelsbanken!

Yea I put on my white shoes and black jacket and dance like John Travolta.

Pratade precis med min chef. Hon sa att vi har fått in en sjukt snygg skinnjacka på Emilio. Så nu måste jag skynda ner på stan och kolla in den:D Tydligen lite "Danny Zuko"-stil på den. Det är ju alltid trevligt. Verkar som att det kommer droppa in väldigt mycket snyggt nu under förvåren:D
Ska även kolla efter min snygga H&M-väska åt stackars Robert som inte har fått tag på någon. Det är så roligt med den här ön... de snygga grejerna går aldrig åt för att folk har så konstig smak. Eller så är det jag som har konstig smak...det vet jag inte.

And we're off!

Oh, stop your whining and go look for your shoes!

Nu har det varit ett jävla gnäll om att ett videoklipp startas automatiskt när man går in på min blogg. Fattar inte varför det startar... när jag går in gör den iaf inte det. Konstigt. Men med det här inlägget på sidan så borde filmen hoppa bort!
För övrigt så var det sjukt tråkigt på gymmet igår. Fy fan. Hur ska jag komma igång igen? Ikväll blir det iaf Zumba. Det ska bli kul!

No... I like your masculine side a lot. I really like your masculine side.

Okej! Nu har jag ett sent nyårslöfte. Eller egentligen två. Först och främst ska jag skriva ett inlägg här om dagen. Det är det enkla löftet...Nummer två däremot. Va på gymmet minst fem gånger i veckan. Det gick ju bra förra terminen men nu har jag verkligen ingen lust alls! Ska dit halv åtta ikväll. Get some boobies! Mitt mål med träningen har jag kommit på nu...jag vill se ut som Ryan Koning. Herre Jumala vilken karl! Jag finner mig ofta googlandes efter manliga modeller och bara avgudar den manliga kroppen. Finns det något vackrare? Jag tror inte det...


It's too early. I never eat December snowflakes. I always wait until January.

Inatt har jag sovit nästan 10 timmar. Skönt! Men har sovit väldigt oroligt och drömt massor av konstiga saker... en jättelång dröm där jag träffade både Tobias, Danny och Snyggerik... och en snygg till... helt messed up var den.
Igår började iaf rean på jobbet. Galet mycket folk. Men vi sålde som galningar. Jag köpte två t-shirtar, en farfarströja och en snusnäsduk. Väldigt nöjd!
Kanske blir en tripp till Götet i veckan. Sen börjar skolan på torsdag. Slutredovisning i slutet på nästa vecka och sen blir det Sthlm och Maddes 25-årsfest. Wohoo! Ska träffa Robert då me. Underbart! Januari blir en bra månad!

Honey, you mean "Hunk-ules." Ooh, I'd like to make some sweet music with him.

2010 och jag har hittat en sån hunk så jag redan kan säga att han kommer vinna årets titel. Cam Gigandet. I Twilight kollar man inte på honom en gång extra ens... men egentligen är han sjukt snygg! Kolla in den här karln!


RSS 2.0