Erikpriset 2008

Nu är jag här igen... det är ännu ett par timmar kvar tills jag ska jobba och en halvtimme tills Fredrik kommer hem. Så vad ska man göra? Datorn är ett utmärkt tidsfördriv!
Tänkte dela ut det än så länge okända Erikpriset som tilldelas nio olika kategorier:


Priset för 2008-års bästa film går till... Mamma Mia

Priset för 2008-års bästa låt går till... Charlotte Perrelli - Hero

Priset för 2008-års bästa TV-serie går till... Gossip Girl

Priset för 2008-års största mediapersonlighet går till... Carolina Gynning

Priset för 2008-års hunk går till... Mitch Hewer

Priset för 2008-års "varför har jag glömt det" går till... The Muppets Show

Priset för 2008-års mest uttjatade händelse går till... USA-valet

Priset för 2008-års mest fruktade comeback går till... Britney Spears

Priset för 2008-års bästa semesterort går till... Visby



Okej...nu framstår jag som mer gay än vad jag egentligen är...ABBA, Schlager, Gossip Girl, Gynning o Mitch... Eller vänta...det är ju mina grundstenar. Oops
Känner att jag borde förklara mig ang. Britney också. Britney Spears är en fruktansvärd och skabbig människa. Tyvär har alla hennes nya låtar varit oförskämt bra, dock inte tack vare Brittan själv. Vem som helst som hade gjort dem hade lyckats!

Slänger in ett litet klipp på Mitch så att alla kan få en fantastisk avslutning på 2008!

Enjoy


Nytt år

Jaha. Då var det 9 timmar och 19 minuter kvar av 2008.
2008 alltså... att det redan har gått ett år till kan jag inte fatta. Vart har året tagit vägen? Vad har jag gjort med det?
Har hunnit med 4 olika jobb, otaliga utekvällar, en pridevecka, en solvecka hemma på Gotland och lärt känna massor av nya underbara människor. Sen har jag hittat världens bästa karl också! Ska dock inte babbla på om honom. Det räcker att säga att han är bäst och precis vad jag behövde för att lugna ner mig lite i mitt liv som har bestått alldeles för mycket av fest.

Så till slut...nyårsafton. Dagen som jag tycker kan vara en av de mest överskattade dagarna på året. Endast slaget av Valborgsmässoafton, Fjortisarnas högtid. Dock är det lite tråkigt att jag ska jobba hela natten men jag har hört rykten om att vi på tolvslaget stänger alla spelbord och får hälla i oss lite skumpa, alkoholfri förstås, samtidigt som vi får lyssna på "Thank you for the music". Inte illa det av en statligt inrättad verksamhet. Som grädde på moset får vi oxfilé till lunch.

Jaha. Då var det 9 timmar och 7 minuter kvar av 2008.
Ja man kan inte beskylla mig för att skriva fort idag. Men kanske att jag under 2009 kan få mig själv att skriva lite oftare än en gång i kvartalet.

Gott nytt år!

RSS 2.0