Why are you wearing that stupid man suit?

Okej nu kommer det tråkigaste och minst intelligenta inlägget någonsin. Men jag vet att City Grosstjejerna kommer gilla det iaf. Satt och surfade runt o kollade på folk och lyckades hitta den här snubben. Alltså kläderna är exakt sånna personalen på City Gross har. Bara att den här killen bor i Boston, USA, och inte jobbar på Grossen. HAHA vilket skämt!


Beware the Jabberwock, my son! The jaws that bite, the claws that catch!

Ibland undrar jag vad som är fel i mitt huvud. Idag har jag skrivit en dikt. Det är ju inte riktigt min stil. Men jag blev inspirerad i natt.
Igårkväll såg jag på miniserien Alice. Som förövrigt alla måste se för den var galet bra. Sen började jag läsa Lewis Carrolls, Jabberwocky. Älskar den typen av "nonsense verses". Nu blev min inte alls samma sak som den, men iaf med inspiration från Carroll. Ska jobba vidare på den längre fram dock.

Is it really true there isn't a prince?
The Jabberwock told me so.
Then why is there a noble steed
and frogs lined in a row?

'Tis true I've searched through hills and whins,
and every single mow.
The royal heir is what i need.
Now where should i go?

Jeff Banks and Selina Scott couldn't even get a ticket, darling.

...53 minuter senare.

Nu åker jag tillbaks till Slussen. Men jag har en jätteklump i magen. Inte av anledningen jag var rädd för dock. Tänk om biljetterna är fake? Tänk om jag precis har lagt ut 2400 kronor och sen kommer till biljettluckan i Globen och de säger att jag inte kommer in. Vad gör jag då? Kommer ju bryta ihop.
Ringde Ticnet och hon sa att hon inte kunde kolla dem utan att det är en risk man får ta när man köper i andra hand. Gäller bara att vara på plats riktigt tidigt ifall det skulle skita sig totalt.

Nervous breakdown!

It's only a fashion show, and you've had six months to prepare it. I mean, why is everything always so hysterical?

Nu sitter jag på bussen mot Gustavsberg. Det känns förvånansvärt bra faktiskt. Trodde det skulle kännas lite jobbigt. Det är ju trots allt mer eller mindre bussen tillbaks till helvetet. Men jag har ingen klump i magen och inga sånna känslor är med mig över huvud taget. Två tummar upp!
Ska hur som helst hämta biljetterna till Globen. Mötte upp Anna precis och fick 1200 kronor av henne. Så snart finns det tre väldigt nöjda och glada männiksor i Stockholm. Två som ska på melodifestivalen och en som är rik.
Lördagens deltävling ska jag nog knappt kommentera. Vad hände? Skitprogram säger jag bara! Men då kan det bara bli bättre de kommande veckorna. Hur kunde inte Linda gå vidare? Jag fattar inte alls.
Öppningsnumret däremot. Tre sjukt snygga schlagerdrottningar kommer ut och river av låten som handlar om mitt liv? Det kunde ju inte bli bättre. Galet bra. Kan nog till och med vara den bästa öppningen någonsin. Hoppas vi får fotsatt samma kvalitet. Dessutom var Meltzer grym!

Shouldn't you be making brownies for your nerdy friends?

Förberedelserna i Örnsköldsvik är i full gång. Artisterna har satt igång med sina första genrep och jag känner mig helt naken, nervös och exposed. På lördag börjar det och sen är det folkfest i sex veckor framåt. Jo, jag är nog lite väl nördig när det kommer till Melodifestivalen men det är vad som får den här tiden på året att bli överlevbar.
I förrgår fick jag till slut tag på biljetter till finalen i Globen. Två platser på parkett för 1200 kronor styck. Inte så farligt ändå. Ska gå med älskade Anna och i år ska vi äga globen ännu mer än förra året! Jag exploderar snart av spänning! Så på måndag bär det av till Gustavsberg för att hämta biljetterna. Can't wait.
Hur mycket längtar jag till att höra bidragen på lördag? Jag har redan bestämt mig för att heja på Jessica Andersson och Linda Pritchard. Men vem vet... det kanske ändras!

Nu kör vi!

RSS 2.0