You're makin' a fool outta yourself

Det bästa är... när du håller på som du gör och säger som du säger så blir det bara ännu lättare för mig att gå vidare. Du är äcklig och osmaklig. Tack för att du får mig att inse.

Take my hand, I'll lead you to salvation. Take my love, for love is everlasting.

Jag bli tokig på mig själv... hur ska jag kunna bli klar med någonting, någonsin. Ändrar mig och tröttnar på saker så otroligt fort. Imorn ska jag ringa till Malmö och Borås iaf och prata med studieväglädare. Höra någon annans point of view.

Vivre dans le célibat...Idag är det 7-måndadersjubileum! Har gått förvånansvärt lätt måste jag säga! Vive le célibat! Eller inte!

Dessutom vill jag gå på dejt!

Okay. Now it's time you show me your money.

Har börjat med lite julklappslista. Börjat med att gå igenom H&M. Har snott idén från Robert, http://cafe.blogg.se. Förlåt!
Hur som helst så är min budget helt åt helvete. Jag har 500 kronor att köpa julklappar för. Samma 500 kronor som jag har att leva för under hela december. Jag vill gråta!

Köp de här sakerna till mig så blir jag gladare!


Thank you, that's very sweet. You're very sweet.



Världens bästa reklamfilm!

Since he got addicted to Project Runway.

Nu har jag inte skrivit på evigheter. Har varit helt upptagen de senaste dagarna med min nya passion. Mitt nya heltidsjobb. Project runway! Kollar i snitt kanske åtta timmar per dag. Helt fantastiskt. Det har gett mig visioner mot nya skyar. Om allt går som det ska så är jag och Erika förhoppningsvis och pluggar mönsterkonstruktion och konfektion om ett år. Håll tummarna för det!

RSS 2.0