Forum Nacka

Igår var det premiär för nya Forum Nacka med mängder av erbjudanden. Bl.a hade Media Markt fantastiska priser på film. Det blev 4 st Sex and the City - The Movie. För bara 79 kr styck. Tycker iofs att det finns mycket bättre saker att kolla på än SATC men för det priset kan man inte låta bli. Sweeney Todd för 49 kr blev ett glatt tillskott i Tim Burton-samlingen.

Sen har vi då MQ. 20 % på allt i butiken. Blev stående i provrummet i ungefär 2 timmar och försökte bestämma mig för vilken kostym det skulle bli. Då den snyggaste inte ens tillverkas i 44 var jag tvungen att ge mig efter att ha frågat hela butikspersonalen om råd. Dock blev jag väldigt nöjd och är redo för bröllop, middagar, nyårsfester m.m.

Kontentan: Vi gillar öppningserbjudanden!


Höstens outfit

Då var det dags för mig att skapa en ny blogg och lämna min gamla bakom mig. Denna kommer precis som den förra att handla om tankar om allt möjligt, men även mer om mode och hur jag ser på mode.

Så jag börjar med att pusha på för en tävling jag har gått med i nu. Gå gärna in och rösta på mig.

http://dinstil.feber.se/art/105054/erik/

Tävlar med min nya höstoutfit bestående av en stickad grå tröja från MQ, byxor från MQ, skor från Scorett, halsduk från Kappahl och skinnväska som jag fyndade i London.


RSS 2.0